Jachtreizen naar  Servië op groot wild!

Heeft u plaats genoeg op uw muur om een echte gróte trofee te plaatsen? Indien het antwoord “ja” is, dan dient u zeker deze bestemming te overwegen – het is absoluut een  topklasse jachtbestemming– voor jacht op groot wild.

Dankzij de overeenkomsten die Independent Travel voor u aldaar heeft getroffen in de beste jachtdistricten ten noorden van Servië, waar u kan jagen in trofeeklasse 6-12Kg, én waar een gemiddelde van 8-9kg niet ongewoon is, kan u als speciale gast een ongewone jacht-ervaring meemaken in bepaalde favoriete districten van ex-president Tito en in vele van deze ongewone oorden zijn de accommodaties en maaltijden nog steeds standaard van wat ooit enkel gereserveerd werd voor de elite van de Oostblok communisten-regimenten!
Gelieve te noteren dat u zelfs de grootte van uw trofee kan bepalen op voorhand, ná uw keuze is het de verantwoordelijkheid van uw jachtgids ervoor te zorgen dat uw trofee binnen de +/- 10% ligt van het afgesproken gewicht, waardoor u dus een goede budget-bescherming heeft.

Contacteer ons  via  josiane@independent-travel.be of telefonisch op het nummer +32 (0)478 455975 om een gedetailleerde offerte te ontvangen naargelang uw wensen en budget.

Weldra online boekingsmodules ;
bezoek regelmatig onze website en blijf op de hoogte!